альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Разом з програмою DOBRE плануємо покращувати послугу з вивозу сміття

23 липня 2019 року в рамках реалізації допомоги для громад, які беруть участь в програмі DOBRE та потрапили до третьої когорти, до Вознесенської територіальної громади завітала програмна спеціалістка – Наталія Ващиленко.
Темою зустрічі була розробка плану покращення однієї з проблемних послуг громади. Члени робочої групи обрали послугу із вивозу сміття та поводження з твердими побутовими відходами. Такий вибір був зроблений не випадково, адже дійсно місто має в цьому компоненті зони розвитку.
В результаті роботи групи в ідеалі територіальна громада повинна отримати реальне покращення в сфері вивозу та переробки сміття. На першому ж засіданні визначились з формою роботи групи, обговорили базове дослідження. Також визначили сильні, слабкі сторони, можливості та загрози територіальної громади в сфері вивозу та переробки сміття.
Для довідки: План покращення послуг – це всеохоплюючий інструмент для управління та удосконалення послуги шляхом визначення послідовних зв'язків між громадянами і органами місцевої влади/постачальниками послуги.
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 23.07.2019 0 865
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно