альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Відбулося чергове засідання комітету доступності

18 липня в приміщені Комунального закладу «Вознесенський художній музей Є.А. Кібрика» під керівництвом начальника відділу містобудування та архітектури апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради – головного архітектора Чорної Лейли відбулася нарада комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури у м. Вознесенську. Були розглянуті та обговорені питання щодо виконання Управлінням житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради робіт із забезпечення доступності об’єктів громадського та цивільного призначення, благоустрою, транспортної інфраструктури, дорожнього сервісу за І півріччя 2019 року та фінансування, яке було виділено на виконання вище зазначених робіт.
Начальник Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради Войцеховська Наталя доповіла, що в 2019 році з місцевого бюджету виділено на влаштування пандусів 85 000 грн. Станом на липень поточного року в м. Вознесенськ за кошти місцевого бюджету фактично зроблено 14 одиниць пандусів на загальну суму 81 466 грн., за адресами:
- перехрестя вулиць Київська-Хлібозаводська – 1од.;
- вул. Соборності – 1од.;
- перехрестя вулиць Маріїнська-Костенка - 4 од.;
- перехрестя вулиць Героїв України-Сухомлинського - 2 од.;
- вул. Героїв України (р-н ЗОШ №6 та р-н дитячого майданчика «Казка») -4 од.;
- вул. Соборності, біля будівлі №24 -2 од.
У разі виділення додаткових коштів з місцевого бюджету планується виконати роботи з влаштування пандусів за такими адресами:
-вул. Київська(р-н церкви Святої Ольги на пішохідному переході) – 2од.;
-перехрестя вул. Центральна – Чубчика (р-н аптеки №42) – 2 од.;
-вул. Соборності, біля будівлі №20 (р-н школи інтернату) – 2 од.;
-вул. Одеська ( р-н магазина «Чистюля» на пішохідному переході) – 1 од.;
-перехрестя вул. Чубчика-Київська – 2 од.
Було обговорено забезпечення безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших мало мобільних груп населення до будівлі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6, розташованої по вул. Героїв України, 5 в м. Вознесенську та до будівлі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 по вул. Шевченка, 14 в м. Вознесенську.
Членами комітету проведено моніторинг встановлених пандусів для осіб з інвалідністю та інших мало мобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури у м. Вознесенську Миколаївської області, включених до потреби на 2019 рік та обговорені заходи щодо виконання цієї потреби.
Також, повідомляємо, що на інтернет-порталі територіальної громади Вознесенська (voz.gov.ua) у розділі «Публічна інформація» в пункті «Містобудування та архітектура» створений підпункт «Доступність об'єктів житлового та громадського призначення», є де можливість ознайомитися з Інформацією щодо стану забезпечення безбар'єрного доступу маломобільних груп населення (МГН) до об’єктів житлового та громадського призначення.
Відділ містобудування та архітектури апарату
Виконавчого комітету Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 23.07.2019 0 810
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно