альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Налагоджуємо співпрацю з Державною фіскальною службою

09 липня відбулась зустріч між представниками Державної фіскальної служби (ДФС) у Вознесенському районі та керівництвом міста разом з зацікавленими підрозділами.
Мета зустрічі полягала в налагодженні співпраці між фіскальною службою та відповідними підрозділами міськради. В результаті повинні отримати краще наповнення міського бюджету за рахунок прискорення взаємодії між органами влади.
Також були обговорені проблемні питання роботи органів ДФС та методи боротьби із податковими боржниками та особами, які займаються підприємницькою діяльністю без належного оформлення.
Представники ДФС повідомили, що за 2018 рік за результатами річного декларування задекларовано 1062 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) 393 платниками, що на 261 тис. грн. та на 50 декларацій більше ніж за 2017 рік.
Сподіваємося, що платники податків своєчасно, тобто до 31.07.2019 року виконають свої зобов’язання зі сплати податків до бюджету. Також платникам податків – фізичним особам за минулий рік нараховано 1151 тис. грн. податку на нерухомість. Повідомлення про його сплату найближчим часом надійдуть до платників. Податок необхідно сплатити до кінця серпня цього року.
Лише своєчасна сплата податків зможе забезпечити належне фінансування бюджетних програм та об’єктів в місті.
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.07.2019 0 675
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно