альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вознесенськ братиме участь в конкурсі на отримання коштів для проведення об’єднавчого фестивалю громад

Благодійна організація Благодійний Фонд «ЛАСКА» планує провести Фестиваль об’єднаних громад Миколаївщини (далі – Фестиваль громад) у вересні 2019 року. Цей захід покликаний об’єднати громади, які беруть активну участь у Програмі DOBRE.
Вознесенськ неабияк зацікавлений в проведенні таких заходів. Місто має вигідне географічне положення на перетині шляхів. Вознесенськ є торговим містом, до якого кожного дня з’їжджаються люди із сусідніх громад. Ми зацікавлені в більш тісному спілкуванні між членами інших громад Миколаївщини та нашою територіальною громадою. Для нас  Фестиваль громад має стати майданчиком для культурного обміну, досвіду залучення громадськості до масових заходів, розвитку співпраці між громадами. Не забуваймо й про розвиток туризму.
На першій підготовчій зустрічі члени ініціативної групи обговорили концепцію Фестивалю громад, його загальне бачення, визначились із приблизним місцем проведення заходу. Також обговорювались деякі інші організаційні питання. Було багато різних ідей щодо формату проведення фестивалю, його змістовного наповнення. Віримо, що наші ідеї будуть кращими серед усіх учасників конкурсу і ми переможемо.
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.07.2019 0 1 410
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно