альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Один з дитячих будинків сімейного типу міста поповнився чотирма дітками

В нашому місті функціонують 6 прийомних сімей та 2 будинки сімейного типу, в яких виховуються 24 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Саме 18 червня батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу поповнили свою вже багатодітну родину ще чотирма дітками. Тепер в родині виховуються восьмеро діток: п’ятеро дівчаток і троє хлопчаків. Як жартує голова родини: «Тепер можна і за збірну міста по футболу грати!». Родина спортивна, активна, завжди знаходить різні підходи до виховання діток.
Працюючи з цими родинами, хочеться відзначити, що люди, які зважилися на такий важливий крок, взявши на виховання дитину-сироту, дитину, позбавлену батьківського піклування, взяли на себе велику відповідальність за її майбутнє. Зрозуміти, зігріти теплом, любов’ю, ласкою і виховати справжнього громадянина нашого суспільства – основна мета прийомних батьків, батьків – вихователів, адже сімейні стосунки завжди були важливим чинником формування особистості дитини. У сім’ї формується ставлення дитини до самої себе і до оточуючих.
Кожна дитина має знати та відчувати, що її люблять, що вона потрібна і в неї є майбутнє. Те, що дитина отримує в сім’ї, вона згодом може передати і своїм власним дітям.
«Прийміть дитину у родину» – це не просто гарне гасло… Це крик кожної дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування. У більшості з нас є батьки, рідні та близькі люди, з якими легше долати труднощі. Дитина-сирота ж позбавлена цієї життєвої підтримки.
Якщо Ваше серце сповнене любов’ю до дітей , бажаєте, щоб Ваш дім наповнився дитячим щебетом, маєте бажання взяти у свій дім на виховання та спільне проживання дитину-сироту, дитину, позбавлену батьківського піклування, дарувати їй свою батьківську любов та турботу, створити прийомну сім’ю або дитячий будинок сімейного типу звертайтеся за детальнішою інформацією до Служби у справах дітей Вознесенської міської ради за адресою: м. Вознесенськ вулиця Центральна , 22/72, тел.: 4-23-03.
Служба у справах дітей Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.07.2019 0 734
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно