альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Подаруємо дітям справжнє радісне дитинство!

«Сім’я - це маленький світ створений коханням»

Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав усіх дітей.
Традиційно працівники Служби у справах дітей Вознесенської міської ради влаштовують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на виховання в родину.
Цей рік не виняток. 29.05.2019 року в КЗ «Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Миколаївської обласної ради наші батьки-вихователі познайомилися з родинною групою діток, яка складається з двох братиків та двох сестричок. Малолітні діти через байдужість, безвідповідальність матері, тривалий час перебували у державному закладі. Коли ці 4 янголяток, яких з самого народження поцілувало сонечко, зайшли до кабінету директора Центру, де на них чекали батьки-вихователі, відразу стало дуже тепло від їх чарівних, щирих, дитячих усмішок, поєднаних із хвилюванням, адже вони готувалися до цієї зустрічі. Кожен з них розповів про себе, своє життя в дитячому закладі, захоплення та досягнення. Під час розмови 2 діточок тримали у руках, перекладаючи з однієї руки до іншої, подарунки для прийомних батьків. Коли дорослі запитали , що вони тримають, то відповідь змусила кожного з нас, дорослих, відчути їх шалене бажання бути в родині: «Це листівка розмальована для «мами», а це літак для «папи», які ми готували для Вас».
Після цього чуттєвого знайомства відбувся психологічний контакт між дітьми та їх майбутніми «мамою та татом». Коли були заповнені усі документи і ми вирушали до дому наймолодший хлопчик , якому ще не виповнилося 7 рочків, дивлячись в очі батькам-вихователям запитав: «А Ви точно нас всіх заберете?» на що, звісно, була відповідь: «Так!». Дорогою до дому кожен з нас замислився, що дітям потрібні МАМА і ТАТО!
Ця зустріч ще раз доводить, що всі діти потребують щасливого дитинства, а небайдужість, схильність до оковитої, ведення антисуспільного способу життя їх біологічних батьків призводить до поширеного явища в суспільстві - соціального сирітства серед дітей.
Тому на теперішній час в інтересах дитини державою прийнято низку законодавчих актів, які спрямовані на захист прав, свобод і законних інтересів дітей, які повинні виховуватись і зростати в родині.
Служба у справах дітей Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 31.05.2019 0 1 024
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно