альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Офіційний прийом громадян

30 травня на офіційному прийомі громадян міським головою Віталієм Луковим було розглянуто 6 звернень від мешканців Вознесенської громади.
До очільника громади звернулася жителька однієї з вулиць міста, де нещодавно було прийнято рішення щодо повідерного вивозу сміття. Сусіди, порадившись між собою, визначили, що нова система сміттєзбору для них є незручною. Віталій Луков пояснив, що добре знає про ситуацію зі збором сміття по цій вулиці. Вознесенці, котрі там проживають, заборгували комунальному підприємству «Санітарна очистка міста» значну суму грошей. При цьому, вони засмічують місце, де раніше стояв контейнерний майданчик, нетарованим сміттям. Таким чином там створювалися несанкціоновані сміттєзвалища, що є неприпустимим. Система повідерного збору сміття дозволяє набагато якісніше контролювати систему сміттєзбору та своєчасність оплати за послугу. Віталій Луков запропонував жінці спробувати нову систему й через три місяці повернутися до цього питання.
Жителі вулиці Запорізької попросили допомоги у впливі законними методами на свого сусіда, який здійснює незаконну підприємницьку діяльність. Вони останнім часом почали відчувати шум та вібрації з будівлі, яка побудована на земельній ділянці сусіда. Як з’ясувалося, чоловік організував у своєму приміщенні цех із виготовлення тротуарної плитки. Сусіди почали шукати законні методи впливу на це виробництво, адже воно знаходиться в спальному районі міста, рівень шуму і вібрацій не відповідає нормам, викиди в навколишнє середовище шкодять екологічній обстановці. Мешканці вулиці неодноразово зверталися до поліції та прокуратури, але результату досі немає. Міський голова взяв проблему під особистий контроль й пообіцяв людям, що зробить усе можливе заради законного вирішення ситуації.
Мешканка однієї з вулиць міста скаржилась на свого сусіда. На її думку міський голова повинен заборонити сусіду облаштовувати септик на власній території. Очільник міста пояснив, що приватна власність в Україні є захищено Законом. Ніхто не має права втручатись у діяльність людини на її власній землі інакше, ніж за рішенням суду. Тому, громадянка може звернутись до суду із забороною відповідної діяльності. Лише після цього примусові органи держави матимуть законні підстави реально перешкоджати діяльності цієї людини.
Інші питання стосувалися соціального захисту незахищених верств населення, благоустрою, здійснення підприємницької діяльності.
Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09. Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за логіном: live: v.d. lukov.
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 30.05.2019 0 835
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно