альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Дороги, охорона здоров’я та соціальна допомога – найважливіші напрямки, які повинна підтримувати влада. Думка вознесенців.

Вознесенська територіальна громада завжди рухається в ногу з останніми трендами в державі. Як тільки з’явилась можливість – ми створили власну територіальну громаду. Одразу нам активно почали допомагати європейські та американські партнери України. Місто почало роботу над розробкою стратегії розвитку. Без такої стратегії дуже складно отримати фінансову допомогу від згаданих вище європейських партнерів. Тому робота є важливою.
Щоб розробити такий масштабний документ, як Стратегія цілої ОТГ, слід мати дуже багато різноманітної інформації. В тому числі потрібні і соціологічні дослідження. Фонд розвитку місцевої демократії нам в цьому дуже допоміг, взявши на себе таку велику частину роботи. Результати дослідження виявились дуже цікавими і показовими.
Виділимо лише один з багатьох цікавих моментів. Анкета мала у своєму складі запитання до респондентів: «Які сфери, на Вашу думку, повинні мати особливу підтримку з боку органів місцевого самоврядування при розподілі бюджетних коштів?». Більшість опитаних співмешканців визначила такою дорожню інфраструктуру. На другому місці була охорона та профілактика здоров’я, на третьому – соціальна допомога.
При цьому, дуже цікавою була думка опитаних про те, що підтримка громадських організацій та обслуговування й ремонт каналізації не повинні мати значної підтримки з боку бюджету громади. На третьому місці з кінця значилась діяльність установ культури.
А як ви думаєте, які напрямки діяльності слід визначити пріоритетними, а які фінансувати за залишковим принципом? Свої коментарі залишайте на нашій сторінці у Фейсбук та Інстаграм.
Докладніше про результати дослідження можна ознайомитись у прикріпленому файлі  Завантажити 
 Переглянути 
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 27.05.2019 0 777
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно