альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Розробка Стратегії Вознесенської територіальної громади виходить на фінішну пряму

Вознесенська територіальна громада продовжує роботу по розробці Стратегії громади. Це вже третя зустріч з експертами програми Dobre Андрієм Кавунцем та Радославом Шарлея.
На початку зустрічі слово взяв міський голова Віталій Луков. Він наголосив на важливості врахування думки простих містян при розробці такого важливого документу, як Стратегія територіальної громади. Адже ми працюємо саме заради них.
Цього разу експерти представили присутнім результати соціологічного дослідження, яке було проведено напередодні. На основі цих результатів, а також попередніх напрацювань було розроблено стратегічні та операційні цілі громади на найближчі вісім років. Хоча ці цілі й потребували уточнень та доповнень, на їх основі вже було розроблено план заходів, які слід виконати, щоб досягти поставлених цілей.
Сьогодні робоча група працювала над удосконаленням стратегічних та операційних цілей, коригуванням плану заходів. Група в майбутньому бачить нашу громаду, як комфортне місце для проживання людей. В кінцевому підсумку, після деяких доопрацювань, усі члени групи погодились із пропонованим планом заходів. До наступної зустрічі має бути підготовлений проект Стратегії, який буде винесений на громадське обговорення.
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 22.05.2019 0 951
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно