альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

На території мікрорайону Пряме пройшли командно-штабні навчання

17 травня 2019 року на території Територіальної громади міста Вознесенська проводилися спеціальні антитерористичні командно-штабні навчання з елементами практичного відпрацювання поставлених завдань щодо евакуації населення в безпечні райони.

Небезпечним районом визначено житловий масив міста «Пряме», у зв’язку з потраплянням мікрорайону в 5-км радіус ураження розльоту уламків вибухонебезпечних предметів розташованих на території військової частини А-2734.

Відповідно до навчань збірний пункт евакуації населення для жителів мікрорайону, який потрапляє в небезпечну зону, розташований на базі клубу «Пряме» за адресою вул. Миколаєва, 1. Приймальним пунктом евакуйованого населення, визначено пункт розташований на території Вознесенської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Миколаївської обласної ради, який знаходиться за адресою м. Вознесенськ, вул. Пушкінська,30.

Під час навчань закріплені теоретичні та практичні навички щодо евакуації населення із зон можливого впливу наслідків надзвичайної ситуації і розміщення його поза зонами дії вражаючих факторів джерел надзвичайної ситуації у разі виникнення безпосередньої загрози життю та заподіяння шкоди здоров’ю населення.

Відділ з питань НС та ЦЗН

апарату Виконкому Вознесенської МР


скачать dle 12.0
Дата публікації: 17.05.2019 0 1 177
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно