альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Напередодні Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги привітали ветеранів Другої світової війни

6-7 травня секретар міської ради Лариса Торжинська та заступник міського голови Юрій Путій, начальник Управління соціального захисту населення Шишлянніков І.А. вже традиційно привітали ветеранів Другої світової війни з великою Перемогою та запросили їх на святкові заходи, що відбудуться в місті. Нині залишилося лише 20 ветеранів, серед яких 12 брали безпосередню участь у воєнних діях.

Гордість Вознесенська, ветерани Другої світової війни, Синявська Марія Давидівна та Чижевський Георгій Дмитрович стали героями унікальної книги-фотоальбому «Люди Победы».

Марія Давидівна - інвалід І групи, єдина в місті представниця партизанського руху. Георгій Дмитрович - брав участь у взятті Берліну 1945 року, полковник у відставці, чемпіон Світу, Європи та України з плавання. Знімальна група телеканалу «Інтер» запросила Чижевського Г.Д, відвідати Берлін та взяла у нього розширене інтерв’ю-спогад біля будівлі Рейхстагу.

Документальний фільм за участі Георгія Дмитровича Чижевського «Люди Победы. Наше дело правое!» транслюватиметься 9 травня о 23:00 та 11 травня об 11:00 на телеканалі «Інтер». Тож запрошуємо до перегляду, аби ніколи не забути історію нашого народу.

Шановні ветерани! Ще раз щиро вітаємо Вас зі святом Перемоги та бажаємо міцного здоров’я та мирного неба!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 08.05.2019 0 679
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно