альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Ресурс для бізнесу

04 квітня 2019 року у місті Вознесенську директором регіонального фонду підтримки підприємництва в Миколаївській області Євсєєвим В.Б. за участю голови Вознесенської райдержадміністрації Панової Т.М., суб’єктів підприємницької діяльності міст Вознесенськ, Южноукраїнськ, Вознесенського, Доманівського, Новоодеського, Веселинівського та Єланецького районів, представників регіонального фонду підтримки підприємництва в Миколаївській області та представників банківських установ відбулась інформаційно-навчальна конференція з реалізації на території Миколаївської області заходів Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Миколаївській області.
Директор регіонального фонду підтримки підприємництва в Миколаївській області Євсєєв В.Б. представив присутнім Програму розвитку малого і середнього підприємництва у Миколаївській області на 2019-2020 роки щодо часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, що надаються державними та комерційними банками на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва для створення нових робочих місць та Інноваційний кластер «RInnoHUB». Суть програми підтримки в наступному, що компенсація надається позичальнику тільки по одному кредиту у розмірі, ще не перевищує 100 відсотків облікової ставки Національного банку України, яка діяла на дату нарахування відсотків за користування кредитом, але не більше 50 відсотків ставки за кредит, встановленої банківською установою, яка надала позичальнику кредит, та не більше 200 тис. грн у рік на одного позичальника.
В ході зустрічі, прийнятні для бізнесу продукти представили менеджери ПАТ КБ «Приватбанк», АТ «Ощадбанк», АТ «Райффайзен Банк Аваль» була представлена інформація щодо можливості отримання кредитів для ведення малого та середнього бізнесу. Присутні ознайомились з досвідом підприємців, які брали участь у Програмі часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами.
У неформальній обстановці учасники конференції мали змогу поспілкуватись між собою, отримати корисну інформацію, такожвсіучасникиотрималидовідково-інформаційні буклети.
За більш детальною інформацією з питань підтримки підприємців можна звернутись до:
Департаменту економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської ОДА, 54001, м. Миколаїв, вул. Адміральська, 22, тел. (0512)37-09-66, e-mail:econom@mk.gov.ua ;
Регіонального фонду підтримки підприємництва у Миколаївській області
54000, м. Миколаїв, просп. Героїв України, 9, ауд. 100 Б, тел. (0512)37-67-86,
моб. тел. (063)471-56-35, e-mail:mk.rfpp@gmail.com
Виконавчий комітет Вознесенської міської ради, м. Вознесенськ пл. Центральна, 1, каб. 31,тел. 4-34-90
Відділ економіки
апарату Виконавчого комітету
Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 05.04.2019 0 677
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно