альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Свято весни для вознесенських жінок у Міському будинку культури

«Хто така жінка? Це – загадка, яку постійно намагаються відгадати митці: поети, художники, скульптори. Але все марно, бо жінка – вічна таємниця! Ось така вона, її величність – жінка!», - саме такими словами ведучі відкрили концерт до Міжнародного дня прав жінок та миру. Святкові заходи відбувалися 06 березня в Міському будинку культури.
До привітань жінок зі святом приєднався міський голова Віталій Луков. Він побажав прекрасній половині об’єднаної громади бути завжди такими ж квітучими та усміхненими, якими вони і є. Також очільник громади нагородив грамотами Виконавчого комітету тих працівниць, які протягом минулого року завоювали повагу серед професійних колективів та були висунуті ними для нагородження.
Після цього глядачам запропонували до перегляду свої номери творчі колективи міста. Глядачі мали змогу оцінити майстерність чотирнадцяти святкових перформансів. Серед них були також і сольні виступи. І всі вони готувались у Вознесенську, вознесенцями, і спеціально для жінок Вознесенської громади.
В цей день – весни, жіноцтва і всього прекрасного бажаємо усій прекрасній половині людства любові, щастя, добра та спокійного сімейного щастя. Нехай ця весна подарує вам якнайбільше весняних яскравих почуттів!
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 07.03.2019 0 832
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно