альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

На цю мить чекали усі. Відбулось вручення сертифікатів на житло для дітей-сиріт

26 лютого 2019 року в приміщенні сесійної зали Миколаївської обласної ради під головуванням очільника Миколаївської облдержадміністраціїОлексія Савченка відбулося вручення сертифікатів на житло, придбаного за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетамна проектні,будівельно-ремонтні роботи,придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, забезпечення житлом дітей-сиріт та осіб з їх числа.
«Вперше за роки незалежності нашої держави, завдяки ініціативі та підтримці Президента України Петра Порошенка і Першої леді – Марини Порошенко, питання забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, почало вирішуватись системно. І вже другий рік поспіль держава виділяє цільову субвенцію на придбання житла для дітей-сиріт», - акцентував Олексій Савченко.
Голова Миколаївської ОДА наголосив, що забезпечення житлом дітей-сиріт – це відповідальна позиція влади із розбудови української нації, підтримки та захисту наших дітей.
В 2018 роціза рахунок коштів субвенції з державного бюджету в м. Вознесенську було придбано дві квартири, як соціальне житло. Відповідно до першочерговості дві юні особи з числа дітей-сиріт отримали сертифікати на житло у м. Вознесенську.
Служба у справах дітей Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.03.2019 0 946
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно