альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Десять мешканців територіальної громади завітало на офіційний прийом до очільника

14 лютого на офіційний прийом громадян до міського голови Віталія Лукова завітало десять мешканців міста.

До очільника звернулася молода жінка з проханням допомогти якнайшвидше відновити електропостачання для своєї старенької матері, якій нещодавно вимкнули світло за несплату. Жінка оплатила заборгованість, але просить допомогти з прискоренням процесу підключення до електромережі. Міський голова запевнив жінку, що зробить усе можливе, щоб світло ввімкнули вже сьогодні.

Голова одного з ОСББ звернулася за порадою щодо варіантів знаходження коштів на ремонт даху багатоповерхового будинку. Міський голова порекомендував жінці розглянути варіант облаштування даху за новими європейськими технологіями, які наразі використовуються на будівлі поліклініки в рамках проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ». Також очільник міста нагадав про заплановану зустріч голів ОСББ з представницею проекту ПРООН щодо втілення енергоефективних заходів в багатоквартирних будинках.

Сім’я з вулиці Травневої просила Віталія Лукова допомогти забезпечити можливість проїзду по їхній вулиці. Очільник міста дав доручення своєму профільному заступнику виїхати на місце та оцінити масштаб необхідних робіт, а також можливості їх виконання.

Інші питання стосувалися влаштування дитини до дитячого садка, ремонту доріг, тарифів на водопостачання та водовідведення, інших особистих питань.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за логіном: live:v.d. lukov.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 14.02.2019 0 872
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно