альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Активно продовжується робота щодо стратегічного планування Вознесенської громади

7 лютого вже вдруге до Вознесенської громади завітали експерти Програми DOBRE зі стратегічного планування Андрій Кавунець (м. Вінниця, Україна) та Радослав Шарлея (м. Познань, Польща). Цього разу до них приєдналися керівник програми DOBRE в Україні Бері Рід та програмний спеціаліст програми Наталія Ващиленко.
«Велика честь для мене особисто та для агентства USAID бути партнерами Вознесенської громади. Перший етап стратегічного планування, а саме - діагностика, є першим кроком нашого партнерства. Вона має на меті виявити позитивні аспекти громади, вказати на існуючі проблеми та налаштувати ефективну роботу між нами на найближчі 2 роки. У нас з вами дуже багато роботи, але експерти приїздили до Вознесенська саме для того, аби допомогти вам на такому важливому етапі стратегічного планування" - зауважив Бері у своїй вітальній промові.
Перед безпосередньою роботою над стратегією слово взяв й Андрій Кавунець, котрий нагадав присутнім про перший візит експертів та запевнив про не менш насичену роботу цього разу:
"Вже вдруге приїхали до вашої громади в рамках вступного етапу стратегічного планування, який називається «Діагностика». Минулого разу протягом 3-х днів провели багато зустрічей, як і з представниками місцевого самоврядування, так і з мешканцями, що дало можливість зібрати максимальну кількість потрібної інформації. Все, що було почуто та побачено, впорядковано нами в проект документа стратегічного планування. Сьогоднішньою метою візиту є підведення проміжних підсумків, виправлення та доповнення цього документа."
Робоча зустріч поділялася на таких 4 блоки-обговорення, як проект документа діагностики, система надання якості послуг, SWOT-аналіз та безпосередньо план реалізації стратегії громади. Заступники міського голови, депутати міської ради, начальники управлінь, відділів, активні підприємці та городяни активно брали участь в обговоренні документа, вносили свої корективи та слушні пропозиції.
Після напруженої роботи експерти провели огляд сіл Новогригорівка та Ракове, ФОК "Водограй", промзони та ЗОШ №8.


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 08.02.2019 0 776
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно