альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Велика рада перспективного розвитку Вознесенська - результати

Останнім часом в соціальних мережах люди досить сильно критикували міську владу Вознесенська. Спочатку за погані дороги, потім за, начебто, відсутність протиожеледної обробки міста. Крім того, люди ставили питання про те, куди пішли бюджетні кошти в попередні роки. Міський голова міста Вознесенська звик дивитися людям в очі чесно і відкрито. Він ніколи не ховається за фальшиві інтернет-сторінки, а відкрито відстоює позицію, яку обрав. Тому було прийнято рішення організувати зустріч з небайдужими містянами для того, щоб особисто відповісти людям на усі болючі питання. Заздалегідь містян оповістили про цей захід. На Раду міг прийти будь-який мешканець. Вхід був абсолютно вільний. Нажаль, більша половина тих, хто критикував, не прийшла.

Після недовготривалого вступу, в якому Віталій Луков розповів про основні рішення, прийняті ним заради процвітання міста, усі охочі мали змогу висловити будь-які претензії. Крім того, очільник міста запропонував формат зустрічі таким чином, щоб люди надали свої пропозиції щодо покращення життя міста, які втілюватимуться протягом 2019-2021 років. Таким чином, зустріч мала на меті скоригувати План перспективного розвитку нашої громади на зазначені роки. Міський голова дав свої пропозиції та бачення подальших покращень Вознесенська і запропонував людям надати свої.

Як виявилося в процесі діалогу, абсолютна більшість питань мала логічне і просте пояснення. При цьому лише кілька містян реально надали свої пропозиції щодо покращення інфраструктури міста та з інших питань розвитку.

Так, керівник Вознесенського навчально-виробничого підприємства «УТОС» запропонувала реконструювати тротуар по вулиці Шевченка таким чином, щоб він був пристосований для пересування людей з вадами зору. Пропозиція пов’язана з тим, що саме по цій вулиці такі люди кожного дня ходять на роботу та в особистих справах.

Люди з вулиці Осадчого звернули увагу на її жахливий стан. Таким чином, вони підтвердили необхідність включення її ремонту до Плану перспективного розвитку.

Слушне питання було підняте щодо дитячого садка № 5, який нещодавно був розформований у зв’язку із непридатним до використання за призначенням станом будівлі. Наразі бачення його подальшої долі ще не сформоване. Але як потенційний об’єкт для інвестицій він також був доданий до Плану.

Досить складною виявилася розмова щодо чуток з приводу можливого відкриття торгового центру «Епіцентр» на території міста. Малі підприємці від такої новини були, м’яко кажучи, не у захваті. Міський голова повідомив, що багато з них ухиляється від сплати податків. У очільника міста є два виходи з даної ситуації: перший – створювати більш жорстке конкурентне середовище шляхом залучення на територію міста великих торговельних підприємств; і другий – знайти спільну мову з місцевими малими підприємцями та дати можливість їм розвивати бізнес чесно. Для цього найближчим часом буде організована зустріч з місцевими підприємцями, на якій можна буде поспілкуватися з міським головою відкрито.

Міський голова подякував тим людям, які не залишилися байдужими до подальшої долі міста, прийшли на зустріч, вийшли до мікрофона, висловили усе, що наболіло. Особливі слова вдячності тим, хто крім усього іншого ще й надавав слушні і конструктивні пропозиції. Це справжні патріоти нашого міста.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 01.02.2019 0 1 673
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно