альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Зустріч споживачів централізованого водовідведення в бібліотеці № 4

У зв’язку з тим, що з 1 квітня 2018 року роз’єднується сплата спожитих послуг з централізованого водовідведення підприємств ТОВ «БОС» та КП «Водопостачання м. Вознесенська»  Комунальним закладом «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»  розпочата робота щодо роз’яснення населенню міста  тарифів, які ввійдуть в дію з 1 квітня поточного року.

З цією метою на зустріч з мешканцями північного житлового масиву були запрошені: заступник директора КП «Водопостачання м. Вознесенська»  Палєй Микола Ілліч та директор ТОВ «БОС» Надія Петрівна Богомольна.

У зустрічі також взяли участь бібліотекарі Комунального закладу «Бібліотечна мережа м. Вознесенська», які, отримавши офіційну інформацію від керівництва зазначених  підприємств,  кваліфіковано будуть надавати консультації  користувачам бібліотеки.

Присутніх на зустрічі хвилювало багато питань та проблем, які сьогодні мають вознесенці.  Але Микола Ілліч та Надія Петрівна зуміли детально та  зрозуміло для всіх пояснити причини змін в наданні послуг централізованого водовідведення. Присутні отримали також підготовлені пам’ятки, щодо змін у сплаті спожитих послуг та зразки заповнення платіжних квитанцій.

Шановні наші користувачі бібліотек! Якщо Ви маєте питання щодо сплати послуг ТОВ «БОС» та КП «Водопостачання м. Вознесенська», ми завжди  готові надати Вам консультацію та відповісти на питання, які Вас хвилюють.

Бібліотеки – це ваші інформаційно-консультативні центри.

Ми завжди Вам допоможемо!

                                                                                       КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 02.04.2018 0 1 018
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно