альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вознесенські волонтери об’єднуються заради добрих справ

Міста розвиваються, коли кожен перестає жити за принципом «моя хата скраю». Регіони трансформуються, коли спільноти небайдужих об'єднуються заради світлих змін по всій Україні.

Волонтери — це люди, які перестають ігнорувати проблеми й починають вирішувати їх. Замість звинувачень та «зради», вони діють. Волонтери створюють Україну такою, в якій хочуть жити щасливо.

13 січня 2019 року в Вознесенській бібліотеці № 1 відбулась зустріч "Старих нових друзів", під час якої учасники говорили про волонтерство та перспективи його розвитку в нашому місті.

«Завдання проекту – розвивати волонтерський рух у нашій країні. Повірте, у кожної людини є потреба робити добро. І наша молодь - активна, але, нажаль, не знає про круті можливості волонтерства» - каже агент волонтерства в місті Вознесенськ, Дмитрій Пронін.

Подія проходила в рамках проекту з розвитку волонтерства в Україні «Агенти Волонтерства», яку проводить Ukrainian Volunteer Service. Аби ідей з добрих справ вистачило на цілий рік, команда цієї організації підготувала чек-лист добрих справ, які може виконувати кожен бажаючий. А Вознесенські волонтери запускають DoBro-челенж. Для того, щоб взяти участь у ньому необхідно виконати будь-яку справу з чек-листу та зробити публікацію в соціальних мережах з хештегами #DoBroVoz та #UVS.  Переможець челенжу отримає у подарунок чудову книжку і грошове заохочення.

Під час зустрічі, Альона Жишко, засновниця благодійного фонду "Живе серце", розповіла про власний досвід волонтерства, які бувають види волонтерства та навіщо це потрібно вознесенцям.

Волонтери подякували всім хто знайшов час та прийшов на зустріч. Особливо:

- Денису Хімію, заступнику міського голови, за проявлений інтерес до розвитку волонтерства;

- Вознесенському віснику, котрий підготував репортаж про подію;

- Вознесенській бібліотеці № 1, за надане приміщення та теплу атмосферу.

Посилання на телеграм-канал Вознесенської спільноти волонтерів - https://t.me/Molodi_Voznesenci

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 14.01.2019 0 1 623
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно