альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Актуально щодо зберігання документів, що посвідчують реєстрацію особи

Архівний відділ Вознесенської міської ради, для врахування в роботі повідомляє, що домові книги, картки реєстрації місця проживання мешканців міста, погосподарські книги відповідно ст. 786 «Переліку типових документів, що створюються під час діяльності державних органів, органів місцевого самоврядування інших установ, підприємств та організацій із зазначенням строків зберігання документів», затвердженого Наказом Міністерства юстиції України від 12.04.2012 № 578/5, є документами постійного зберігання.

Дані документи підтверджують факт реєстрації місць проживання громадян в м. Вознесенську, мають історичну цінність для генеалогічних досліджень та є носіями інформації про  родинний зв’язок, дату та місце народження, дати реєстрації прописки та виписки з місця проживання кожного члена родини, або громадянина який був прописаний в місті у певний період.

Просимо установи, організації та підприємства міста, які ведуть домові книги, картки реєстрації місця проживання мешканців міста, погосподарські книги зберігати дані документи  до ліквідації організації, у разі ліквідації передавати до Архівного відділу Вознесенської міської ради.

За додатковою інформацією просимо звертатись за номером телефону: 4-46-44

Архівний відділ

Вознесенської міської ради

скачать dle 12.0
Дата публікації: 20.11.2018 0 702
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно