альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Розпочато процес стратегічного планування в Вознесенській об’єднаній громаді

19 листопада експерти програми ДОБРЕ зі стратегічного планування приїхали до Вознесенська з ознайомчим триденним візитом. Зібрані матеріали стануть основою для створення детального Стратегічного плану розвитку об’єднаної територіальної громади.

Даний захід став можливим завдяки перемозі нашої ОТГ в конкурсному відборі до програми ДОБРЕ. Програма включає в себе декілька компонентів, в тому числі і стратегічний, який реалізовуватиме Фундація розвитку демократії (Республіка Польща). В рамках цього компоненту у Вознесенську починаючи з 19 листопада працюватимуть польський експерт – Радослав Шарлея та український експерт – Андрій Кавунець.

Представники програми зацікавлені у якнайбільш широкому представленні громадськості у обговореннях. Тому усі охочі вплинути на подальший розвиток міста, а також представники місцевих громадських організацій запрошуються взяти участь у запланованих заходах, а саме:

20.11.2018

10.00 - зустріч з представниками освіти міста;

13.30 - зустріч з підприємцями;

15.30 - зустріч з депутатською комісією з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємництва, бюджету та залучення інвестицій;

21.11.2018

10.00 - зустріч з мешканцями с. Новогригорівка;

14.00 - зустріч з представниками сфери медицини.

Зустрічі проходитимуть на базі музею ім. Кібріка в конференц-залі.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.11.2018 0 1 211
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно