альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Розпочинається розробка стратегії економічного розвитку міста

18 квітня під головуванням міського голови Віталія Лукова відбулася робоча нарада щодо розробки стратегії розвитку міста Вознесенська. Також участь у нараді взяли заступники міського голови, начальники управлінь та відділів міської ради, голова правління ГО «Агентство економічного розвитку» Сергій Аверков.

На початку наради кожен виступив із власною ідеєю, які саме сфери повинна охоплювати стратегія розвитку, а саме – безпека, інфраструктура, освіта, охорона здоров’я, туризм, містобудівний кадастр, економіка, урбанізація тощо.

Сергій Аверков, як спеціаліст у написанні подібного роду документу зазначив, що для початку потрібно визначитись із ключовою сферою стратегії. Далі в межах цієї стратегії потрібно збирати величезний об’єм інформації, залучати людей, які пов’язані з цією сферою та вишукувати базові ідеї. Якщо ця стратегія буде успішною та реалізується в визначений строк, можна вже буде рухатися далі, залучаючи інші сфери розвитку громади.

Після довгих обговорень було визначено, що стратегія буде націлена на розвиток економіки у місті. Засідання робочої групи планується проводити щотижня.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 23.04.2018 0 1 249
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно