альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

На офіційний прийом громадян до міського голови завітало семеро вознесенців

19 квітня міський голова Віталій Луков провів черговий офіційний прийом громадян, під час якого було розглянуто 7 звернень від вознесенців.

Жительки однієї з вулиць мікрорайону Племстанція звернулися до міського голови з проханням посприяти в наданні гравію для облаштування дороги по їхній вулиці. При цьому мешканки зауважили, що розрівнювати матеріал будуть власними силами. Очільник міста відповів, що міська влада підтримує ініціативних вознесенців, які самостійно виявляють бажання покращити благоустрій на своїх вулицях, тож і в цьому випадку містянам буде надана максимальна допомога з приводу цього прохання.

Житель міста, який користується «Карткою вознесенця» для проїзду в міському транспорті, цікавився у Віталія Лукова чому в міських маршрутках йому потрібно платити за проїзд по різному (десь 2 гривні, а десь 3). Міський голова надав роз’яснення: три гривні коштує квиток на проїзд в тих маршрутних таксі, де зчитуючі пристрої ще не встановлено, а дві – в тому міському транспорті, де обладнання вже в наявності. Ці незручності мають закінчитися вже до 1 травня, адже перевізники у цей строк повинні обладнати весь транспорт зчитуючими пристроями для «Картки вознесенця».

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою vdlukov@ukr.net.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 20.04.2018 0 1 008
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно