альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Коли батьки перебувають у конфлікті із Законом,страждають діти

Саме така ситуація нещодавно склалася в багатодітній родині, де четверо неповнолітніх дітей виховувала одна мати,оскільки батько дітей тривалий час відбуває покарання в місцях позбавлення волі. Які причини змусили жінку порушити Закон, тепер будуть з’ясовувати слідчі органи.

Службою у справах дітей Вознесенської міської ради було скоординовано взаємодію між усіма зацікавленими відділами та службами відповідно до компетенції та повноважень, а також  вчасно вжито заходів щодо з’ясування усіх обставин, що виникли в родині. Зі слів дітей, вночі матір було затримано працівниками поліції, а батько з 2015 року відбуває покарання в місцях позбавлення волі..

Під час обстеження житлово–побутових умов проживання чотирьох неповнолітніх дітей було з’ясовано, що діти залишилися без батьківського піклування та потребують тимчасового влаштування відповідно до чинного законодавства України,.

Службою у справах дітей Вознесенської міської ради  було прийнято рішення щодо тимчасового влаштування усіх чотирьох дітей  17, 9, 6 та 5 років до педіатричного відділення КП «КНП Вознесенська багатопрофільна лікарня».

Наразі перед Органом опіки та піклування виконавчого комітету Вознесенської міської ради постало першочергове завдання  щодо влаштування цих  діток до однієї родини,  яка б була спроможною забезпечити їх подальший фізичний, психологічний розвиток та виховання.

Шановні батьки! Перш ніж  вчинити протиправні дії, замислитись  про подальшу долю своїх дітей. Адже Закон один для всіх і вимагає від нас беззапереченого  дотримання і виконання.

Служба у справах дітей

Вознесенської міської ради

скачать dle 12.0
Дата публікації: 02.11.2018 0 1 374
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно