альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Офіційний прийом громадян у міського голови

01 листопада на офіційний прийом міського голови Віталія Лукова завітало дев’ять мешканців територіальної громади.

Житель одного з багатоквартирних будинків звернувся до очільника міста з проханням щодо надання матеріальної допомоги на ремонт особистого житла. Він є інвалідом війни, який відповідно до чинного законодавства має право на такі пільги. Чоловік ще раніше писав лист на ім’я міського голови з відповідним проханням, на що отримав відповідь - ремонт буде виконано в 2019 році. На прийомі ж Віталій Луков підтвердив інформацію, що була надана вознесенцю в вищевказаному листі.

В оселі осіб з інвалідністю по зору зламався двоконтурний котел, що може призвести до невчасного початку опалювального періоду. Чоловік з дружиною запевнили, що ремонт котла коштує близько п’яти тисяч гривень й вони не в змозі самостійно його оплатити. Сім’ям, котрі опинилися в скрутному становищі, міська влада виділяє одноразову матеріальну допомогу. Тож ця сім’я зможе покрити частину витрат на ремонт котла.

Інші питання стосувались організації маршрутних перевезень містом, надання матеріальної допомоги чорнобильцям, допомоги в сімейних суперечках, вирішення земельних питань.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою vdlukov@ukr.net.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 01.11.2018 0 856
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно