альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Регіональна торгово-промислова палата запрошує усіх бажаючих взяти участь у роботі Варшавського тижня інноваційних та промислових рішень "Warsaw Industry Week"

Регіональна торгово-промислова палата Миколаївської області спільно з міжнародним центром PTAK WARSAW EXPO (м. Варшава, Польша) запрошує взяти участь у бізнес-місії з 4 по 9 листопада 2018 року для відвідування та участі в роботі Варшавського тижня інноваційних та промислових рішень "Warsaw Industry Week", який проводиться з 6 по 8 листопада 2018 р. в м. Варшава.

Warsaw Industry Week - це Міжнародна виставка інноваційних промислових рішень, яка з 2016 року проводиться в PTAK WARSAW EXPO. Під час заходу будуть представлені пропозиції виробників і дистриб'юторів обладнання для металообробки та деревообробки різанням, ЧПУ, верстатів для пластичної обробки, машин для різання лазером і водою, тоарних верстатів, інструменту для обробки, систем CAD/CAM, програмного забезпечення для промисловості, автоматики і робототехніки на виробничих промислових підприємствах, вимірювальних приладів і промислової метрології, технологій експлуатації та ремонту, лакофарбової промисловості, зварювального обладнання, а також інших рішень широкого промислового призначення.

Величезна площа і широкий спектр тематичних салонів дозволяє ознайомитись з новинками та рішеннями з усіх ключових секторів промисловості, що розвиваються в Польщі.

Для затверджених учасників делегації (група 25-30 чоловік) буде представлена можливість взяти участь в бізнес-місії на особливих умовах, а саме, безкоштовно:

  • Проїзд по маршруту Миколаїв-Варшава-Миколаїв комфортабельним автобусом
  • Трансфер готель-виставковий центр-готель
  • Проживання в готелі м. Варшава (2 ночі)
  • Участь в роботі виставки
  • Харчування на виставці

Додатково учасники акції сплачують:

  • Проживання в готелі м. Ковель ("Комфорт" або "Наше місто") - 1 ніч
  • Проживання в готелі м. Варшава - 1 ніч
  • Страховий поліс
  • Організаційні послуги РТПП - 2600.00 грн. (з ПДВ).

Наявність біометричного паспорту або Шенгенської візи обов'язкова

За додатковою інформацією прохання звертатися до департаменту сприяння розвитку підприємництва РТПП Миколаївської області за тел.: (0512) 76-67-63, 067-517-18-41, 067-510-69-00

скачать dle 12.0
Дата публікації: 31.10.2018 0 705
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно