альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Засідання розширеного штабу по створенню та забезпеченню функціонування ОСББ

18 квітня в приміщенні малої зали засідань Виконавчого комітету Вознесенської міської ради відбувся розширений штаб по створенню та забезпеченню функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК, який проходив під головуванням заступника міського голови Юрія Сметани та за участі міського голови Віталія Лукова.

На засідання було запрошено голів правлінь ОСББ та ЖБК міста, а також представників Управління соціального захисту населення ВМР, Вознесенського відділення ПАТ «Миколаївгаз», Вознесенського відділення АТ «Ощадбанк», комунальних підприємств міста.

На початку зустрічі очільник міста розповів присутнім про плани щодо робіт із благоустрою, ремонту доріг, реконструкції та ремонту великих інфраструктурних об’єктів міста в поточному році. Зобов’язання міської ради перед ОСББ, у яких розроблена проектно-кошторисна документація на ремонт покрівель, поступово виконуватимуться. Таких ОСББ на сьогодні є три. Можливо, вже в другій половині поточного року буде виконано капітальний ремонт одного з дахів цих ОСББ.

Виступила на засіданні й представник Вознесенського відділення АТ «Ощадбанк», яка розповіла про цікаві пропозиції щодо кредитування ОСББ на вигідних умовах. Також було наголошено на державних програмах з відшкодування кредитів, узятих ОСББ для утеплення будинку. Суми відшкодування можуть наблизитися до 40-70% від вартості кредиту. Кредит видається лише на матеріали, вартість монтажу яких не враховується. За розширеною інформацією з питань кредитування слід звертатися до Вознесенського відділення АТ «Ощадбанк».

КП «Єдність» надало інформацію щодо існуючої в місті аварійної служби, до якої можна звернутися не лише головам правлінь ОСББ та ЖБК, але і звичайним громадянам. Телефонувати слід за телефоном (05134) 4-53-45 цілодобово всі дні тижня, крім неділі.

Виступали також інші представники комунальних підприємств, підприємств з обслуговування основних комунікацій, які забезпечують життєдіяльність населення. На усі запитання від голів правлінь ОСББ та ЖБК були надані вичерпні відповіді.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.04.2018 0 1 378
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно