альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

40 обдарованих дітей з Вознесенська візьмуть участь у проекті «Доступність у туристичній сфері»

18 квітня місто з робочим візитом відвідав виконуючий обов’язки декана факультету соціології ЧНУ ім. Петра Могили Дмитро Сай. У лютому поточного року на базі Вознесенська відбулася презентація молодіжного проекту «Доступність у туристичній сфері», на якій було присутнє керівництво міста та Чорноморського університету, класні керівники та школярі 8-11 класів загальноосвітніх шкіл міста.

В ході зустрічі зазначено, що проект включатиме в себе три етапи, головною метою якого є медіа освіта молоді та доступність у туристичній сфері. Бюджет проекту – 20 000 доларів. Початок проекту приурочено до Дня захисту дітей – 1 червня.

На першому етапі 80 дітей з Вознесенська та Вознесенського району віком від 13 до 16 років (50 з яких звичайні діти, 30 – діти з особливими потребами) на базі нашого міста будуть навчатися у шестиденній школі. Заняття включатимуть в себе: роботу з соціальними медіа та подкастами, правила відеозйомки та висвітлення туристичних об’єктів. Один із днів навчання - виїзна екскурсія до цікавого туристичного об’єкту, де учасники проекту зможуть втілити на практиці власні напрацювання у цій сфері. В останній день навчань відбудеться презентація робіт у своїх громадах.

На зустрічі також обговорювалися питання доступності навчальних приміщень, їдалень, вбиралень, місця ночівлі, транспорту для дітей з особливими потребами, різноманітні організаційні питання. Управлінню освіти ВМР та Управлінню соціального захисту населення ВМР було дано доручення запросити до участі у проекті 40 обдарованих дітей з Вознесенська, 15 з яких – діти з особливими потребами (на інвалідних візках, слабочуючих, слабозорих та з іншими вадами).

Нагадаємо, що це не перший соціальний проект університету в Миколаївській області. Декілька років тому вознесенці вже брали участь у таких проектах як - «Молоді футбольні волонтери», в рамках якого проводилися тренінги для вчителів фізичної культури та «Я знаю, я можу» - учасники отримували міні-гранти у розмірі до 5000 гривень на реалізацію різноманітних проектів.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.04.2018 0 1 642
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно