альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

«Низький уклін і тричі Слава! Українські захисники!»

14 жовтня вся країна відзначала відразу три свята – Покрову Пресвятої Богородиці, День захисника України та День українського козацтва. Вознесенська родина традиційно приєдналася до всеукраїнського святкування й 12 жовтня на території об’єднаної територіальної громади пройшов ряд тематичних заходів.

Міський голова Віталій Луков зустрівся з матерями загиблих воїнів-вознесенців, котрі боронили кордони на сході України, та учасниками АТО. Неньки захисників піднімали питання виготовлення пам’ятних дошок, які хочуть встановити на тих школах, де навчалися їх сини. Пам’ятні знаки будуть розміщені на фасадах загальноосвітніх шкіл №3, 6 та 7. Також від матерів надійшла ініціатива щодо розміщення пам’ятного знаку учасникам АТО у парку 1 Травня, адже цей парк вже можна вважати меморіалом пам’яті. Очільник громади та учасники АТО підтримали пропозицію, тож наразі триває збір ідей щодо концепції пам’ятника.

Після вищезгаданих зустрічей, відбувся святковий концерт у міському будинку культури, на який своєю музикою запрошував Народний духовий оркестр МБК. Учасники народного театру «Огниво» декламували молитву за Україну, а Анастасія Вольська акапельно виконала Державний Гімн України, від якого у присутніх на очах виступили сльози смутку та гордості за нинішніх боронителів нашої держави. Грамотами Виконавчого комітету Вознесенської міської ради за вагомий внесок в обороноздатність країни та активну життєву позицію отримали: Дмитро Кострубський, вчитель фізичної культури ЗОШ №5, учасник АТО; Максим Мануйлов, лікар загальної практики – сімейного лікаря АЗПСМ №2 Комунального підприємства «КНП Вознесенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», учасник АТО; Іван Томей, начальник цеху капітального ремонту агрегатів військової частини А2920, старший лейтенант, учасник АТО. Вітали присутніх зі сцени танцювальні колективи «Комплімент», «Нива», «Бейзік-степ», вокалісти Анастасія Лук’янчина, Максим Мануйлов та інструментальний ансамбль МБК.

По завершенню святкового концерту делегація на чолі з міським головою Віталієм Луковим поклала квіти до пам’ятних знаків воїнам-захисникам, загиблим за цілісність та незалежність України та Небесній Сотні, до могил загиблих вознесенців - учасників АТО.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 17.10.2018 0 1 133
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно