альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Фестиваль «Класична мелодія степу – 3» залишив про себе незабутні враження

14-16 вересня Вознесенськ знову став свідком вже традиційного третього фестивалю класичної музики «Класична мелодія степу», поринувши у світ високого музичного мистецтва.

Після першого фестивалю міська влада придбала новий білий рояль для Дитячої музичної школи. В цьому ж році, до проведення чергового заходу – відремонтували одну з тротуарних доріжок, котра веде до місця проведення «Класичної мелодії степу» у парку Січової Слави.

Відкривав цьогорічний фестиваль лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів і фестивалів хор «Барви» Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського. Програма першого дня «Класичної мелодії степу-3» включала в себе виступи: Дмитра Медоліза (флейта), Дмитра Гудими (гобой), Олега Мороза (кларнет), Дмитра Тарана (валторна), Олександра Саєнка (фагот), Олени Арбузової (вокал), Анастасії Лук’яненко (фортепіано), Тимофія Медоліза (флейта) та Михайла Білича (скрипка).

Не менш яскравим виявився другий день фестивалю. Вперше до участі у заході долучилися й вихованці Дитячої школи мистецтв м. Южноукраїнськ. Дякуємо учасникам дитячого концерту – учням Дитячої музичної школи м. Вознесенська та Дитячої школи мистецтв м. Южноукраїнська, які в своєму юному віці вже мають ряд музичних нагород, а саме – Софії Хачіян, Поліні Кучугурній, Анастасії Вольській, Максиму Сігалету, Анні Ковальчук, Світлані Насипан, Артему та Вадиму Маток, Анні Гришиній, Катерині Приваловій, Богдану Тітуху, Вікторії Юрпольській та ансамблю скрипалів.

Найбільш очікуваний день фестивалю – гала-концерт, відвідало близько 500 вознесенців та гостей міста, що не могло не порадувати організаторів й музикантів фестивалю. Вперше на вознесенській сцені виступив володар Гран-прі Міжнародного конкурсу оркестрів у м. Відень, Австрія; переможець Міжнародного конкурсу в Берліні, «Посол української культури» Міністерства закордонних справ України Національний камерний ансамбль «Київські солісти», який став ще одним приємним подарунком для слухачів. Доповнили третій концертний день виступи музикантів Національної філармонії України, Київського національного академічного театру оперети та Національної опери України. Усі споглядачі цього фантастичного шоу супроводжували виступи артистів гучними щирими оплесками, дарували квіти та солодощі.

Після завершення гала-концерту на сцену запросили міського голову Віталія Лукова та головного спонсора цьогорічного дійства Олену Фазал, які не стримуючи емоцій від почутого промовляли слова щирої вдячності усім учасникам фестивалю. Всіх музикантів було відзначено сертифікатами, квітами та подарунками на згадку про «Класичну мелодію степу – 3».

Виражаємо щиру подяку генеральному спонсору фестивалю - комітету захисту малозабезпечених сімей в особі засновника та голови комітету Олени Фазал та спонсору ПП «Укрінтерпостача» в особі директора Еріка Григоряна.

Також дякуємо місцевим підприємцям, які відгукнулися та надали свою допомогу, а саме – Олегу Костюкову, депутату Вознесенської міської ради; Мурману Піпії, директору ТДВ «Вознесенськавтотранс»; Миколі Цеплому, директору Вознесенської харчосмакової фабрики, приватним підприємцям Юсубу та Світлані Хачіян, весільному салону «Біла лілія», готельно-ресторанному комплексу «Берізка» та Діані Житній.

Сподіваємося, що вознесенці оцінили старання організаторів та отримали справжнє задоволення від фестивалю класичної музики. «Класичній мелодії степу-4» у наступному році – бути!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.09.2018 0 1 716
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно