альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Виставка прикладного мистецтва «Барвиста писанка» у Вознесенському краєзнавчому музеї

12 квітня 2018 року у Вознесенському краєзнавчому музеї відкрилася виставка прикладного мистецтва "Барвиста писанка". Виставка є традиційною. З кожним роком у ній бере участь все більше народних умільців. До Великодня підготували й надали для ознайомлення відвідувачів свої роботи Панасюгіна О. А., Доцяк Л. В., Скорозінська Л. В., також були представлені роботи Черевко Т. П.

Кожна робота оригінальна, виконана талановито, майстерно й обов'язково приверне увагу відвідувачів. На виставці представлені серветки, декоративні доріжки, рушники, тематичні картини на релігійну тематику. Однією з найдосвідченіших майстринь є Каменська Н. І. Всі її вироби дуже гарні, приваблюють витонченим декором та філігранною технікою. Справжніми високохудожніми, ексклюзивними мистецькими виробами є і рушники майстрині Міщенко Л. Г

На виставці експонуються й роботи юних майстрів, вихованців гуртків ЦДЮТ "Початкове технічне моделювання" керівники Білоус О. В., Кучер О. В, "Флористика" керівник Вавренюк Л. Д, "В'язання гачком" керівник Хомік І. О. Гуртківці чудово справилися із завданням в майстер-класі по декоруванню та розпису писанок в різній техніці під керівництвом майстринь Заїки Ю. О та Шихмахер О. А Всі учасники продемонстрували майстерність, талановитість, працелюбність, а відвідувачі - впевненість в тому, що народні промисли і в майбутньому будуть продовжувати розвиватися в нашому місті.

Вознесенський краєзнавчий музей

скачать dle 12.0
Дата публікації: 17.04.2018 0 1 189
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно