альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Свято Незалежності України у дитячій бібліотеці

Є свята, які зіткані з добра і любові до нашої рідної України, які виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення і майбутнє. До їх числа, безсумнівно, відноситься і День Державного Прапора України та День Незалежності України.

То ж, відзначаючи ці знаменні дати, в дитячій бібліотеці  зібралися  вихованці Центру соціально – психологічної реабілітації дітей Служби у справах дітей Вознесенської міської ради та читачі бібліотеки, щоб долучитися до святкування цих знаменних дат та показати свої знання та любов до рідної України.

Ведучі свята,  дівчина – українка і активні читачі бібліотеки,  привітали  учасників свята хлібом – сіллю, та під звуки козацького маршу внесли Державний Прапор України, і нагадали, що під цим прапором і зараз наші бійці виборюють перемогу в ім’я свободи та незалежності нашої української землі.

Далі розповідь пішла про нашу мальовничу та чудову землю Україна, на якій ми живемо, про її історичне минуле. Тут дві команди дітей «Барвінок» та «Калинонька» показали свої знання про рідну землю, її  шлях до незалежності, взявши участь у конкурсній програмі «Ми вся одна сім`я, бо Україна – це ти і я!».

А в конкурсі «Скриня українських оберегів», діти розповіли про народні символи та обереги України. А ще діти склали вірш «Моя Україна» та взяли участь у конкурсі «Народ скаже, як зав’яже. Захід пройшов  з оформленням відео – презентацій про Україну та українських пісень. Ведучі свята побажали всім присутнім , щоб у кожного з них життя було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: блакитним і мирним, як небо, та жовто – золотистим, як пшеничні поля України. 

А під кінець заходу, діти  об’єдналися в  коло єдності, де показали, що Україна – єдина країна.

Адміністрація дитячої бібліотеки

скачать dle 12.0
Дата публікації: 27.08.2018 0 1 101
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно