альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Бібліотека №4 – місце змістовного літнього дозвілля

Триває літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Останніми роками бібліотеки стали місцем, де можна цікаво, весело, а головне, корисно провести свій літній відпочинок.  Особливо коли немає змоги виїхати з галасливого та спекотного міста. Не стала винятком і наша бібліотека №4.

 У бібліотеці створені умови для  спілкування користувачів, розвитку їх творчих здібностей.  Центр вільного доступу до Інтернету, що діє в бібліотеці, ніколи не пустує, а влітку тут  гамірно цілий день. Але наші юні користувачі вже знають: щоб потрапити у світ комп`ютерних ігор треба спочатку помандрувати сторінками  цікавих книжок та дитячих журналів.

Також діти з задоволенням опановують різні техніки рукоділля у бібліотечній арт-майстерні, беруть  участь у вікторинах , конкурсах та виступають юними акторами у театралізованих масових заходах.

А ще наші юні користувачі дуже полюбляють готувати різні овочеві або фруктові салати . Звичайно, вони надзвичайно смачні, бо зроблені власноруч .

По суботах при бібліотеці працює веселий мультзал.

Бажаєте отримати позитивні емоції від барвистого літа, від зустрічі з літературними героями, покращити навички спілкування, знайти нових друзів, розвинути свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнити багаж необхідних знань – то ж скоріш до бібліотеки! У нас цікаво!

скачать dle 12.0
Дата публікації: 02.08.2018 0 1 117
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно