альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Родинні зустрічі у дитячій бібліотеці

Кожна родина – як маленька держава. У кожній з них своя «конституція», свій «парламент», свій «президент». А любов у всіх одна, хоч долі таки різні. Але ці «держави» об’єднує найцінніший скарб – це добрі, веселі та розумні діти. 

«З родини йде життя людини» - говорить народна мудрість. І це дійсно так. Саме рідні люди допомагають зробити перші кроки, а потім  і словом і ділом підтримують упродовж всього життя.

 6 липня, напередодні Дня родини до дитячої бібліотеки КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» на родинну зустріч завітали сім’ї Луценко К. А., Удовицької Є. Г., Гундаревих,  представники родин - постійних користувачів дитячої бібліотеки. Це сім’ї  - Демьян, Арай, Тітух, Пак. Присутніх зі святом привітали «Вітальними листами» казкові герої, а потім представники родин розповіли про свої родини, про братиків та сестричок, та як діти в їх родинах допомагають дорослим.  Цікаво пройшов конкурс «Впізнай рідню», гра «Доповни прислів’я», вікторина «Стежинами рідного краю», конкурс знавців народних звичаїв. Присутні на зустрічі також розповіли про дівочий звичай, як плести віночок на свято Івана Купала та вгадували квітки за їх описом. Надзвичайно вразило і дорослих і дітей оповідання В. О. Сухомлинського «Іменинний обід». А потім всі подивилися лялькову виставу «Ріпка на новий лад» та зробили висновки, що в кожній справі повинно діяти правило: «Спочатку зроби діло – а потім – мрій сміливо!» і що завжди у сім’ї та родині повинні бути злагода, взаєморозуміння та любов!

Дитяча бібліотека КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» вітає всю вознесенську родину із Днем родини в Україні, бажаємо любові, взаємоповаги, добробуту. Дякуємо за співпрацю працівникам Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради.

Дитяча бібліотека

скачать dle 12.0
Дата публікації: 09.07.2018 0 1 039
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно