альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Відпочиваємо разом з бібліотекою № 4

6 червня до бібліотеки №4  завітали учні 5-А класу ЗОШ №6 на розважально-пізнавальну програму «Веселковий  світ дитинства».

Діти активно і цікаво провели цей час: відповідали на запитання вікторини «Знавці казок Пушкіна», вгадували літературних героїв по предметам у слайд-вікторині «Літературне бюро знахідок», показували знання пісень і почуття гумору у музичній вікторині « Вгадай шкільний предмет», потішалися над цитатами зі шкільних творів їх ровесників під назвою «Чудеса в решеті», веселилися під час конкурсів «Молоді татусі» (хлопчики одягали немовлят, а дівчатка майстрували для них іграшки),  «Збери рюкзак»( дівчинка з зав’язаними очима збирала  речі для хлопчика у похід, а хлопчик збирав для неї речі для відпочинку на морі), «Гра в чотири руки» (двом парам учасників, за допомогою тільки двох рук, треба було запакувати книгу в подарунок).

Наші гості також прийшли не з «пустими руками». Попова Дарина акапельно виконала  пісню «Чіколета», Руденко Ольга подарувала гру на піаніно , а також веселу пісню  «Канікули», Косогова Олександра та Соколова Вікторія вразили всіх  запальним танком  в стилі «латіно».

Наостанок переглянули чудовий відеоролик на пісню «Маленькая страна» і всі разом підспівали її виконавиці. Так і не зчулися, як година промайнула.

Хочемо сподіватись, що у всіх учасників цієї подіїї надовго залишаться приємні спогади та гарний настрій.

КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 08.06.2018 0 1 858
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно