альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

На Вознесенщині зростають найталановитіші діти!

2 червня в Миколаївському художньому російському драматичному театрі відбувся грандіозний фінал обласного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Art-mix».

За три  роки існування фестиваль став головною подією червня, що традиційно проходить до Дня захисту дітей. З кожного куточку області на свято завітали завзяті, талановиті діти з високим рівнем підготовки та  великим прагненням перемогти. Тисячі маленьких зірочок мріють показати свій талант на сцені фестивалю.

Журі було представлено провідними діячами культури та мистецтва. Насичена конкурсна програма проходила на трьох головних локаціях. На сцені Великого залу театру змагалися юні вокалісти. Кожен із них намагався якомога яскравіше проявити себе та «взяти» всі ноти. Учасники «співочої» категорії вражали членів журі видовищністю та режисурою своїх творчих виступів, неординарністю костюмів і, звичайно, силою голосу. Вокалісти виконували пісні з найрізноманітніших жанрів: від народних композицій до сучасних зарубіжних хітів.

У малому залі піруети демонстрували хореографічні колективи. Контемп, гопак, бальна програма, а також безліч інших танцювальних стилів були  представлені в даній категорії.

Умільці декоративно-прикладного мистецтва зручно розмістилися у фойє театру. Хлопці та дівчата власноруч створювали витвори в техніках батик, ліплення, вітраж, живопис та ін.

І місце у номінації «Хореографічне мистецтво» здобув ансамбль бально-спортивного танцю «Бейзик-степ» Вознесенського міського будинку культури, керівник Тетяна Каленик.

І місце у номінації «Вокальне мистецтво» здобула Анастасія Вольська Вознесенської музичної школи, керівник Ольга Анісімова.

ІІІ місце у номінації «Сольний вокал» здобула Анастасія Лукіянчина Вознесенського міського будинку культури, керівник Володимир Кока.

Третій обласний фестиваль дитячої творчості «Art-mix» подарував учасникам та гостям дійства безліч незабутніх моментів і ще раз довів, що на Вознесенщині зростають  найталановитіші діти !

КЗ  «Міський будинок культури

скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.06.2018 0 862
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно