альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вознесенськ – спортивне місто!

Заключний святковий концерт 19 травня на міському стадіоні розпочався з дитячого флешмобу «Я люблю спорт», в кінці якого учасники утворили картинку Державного Прапору України, і таким чином, відкрили парад спортивних організацій міста. Місцеві спортивні гуртки мали честь представити вихованці та тренери таких спортивних організацій як: клуб любителів спідвею «Віраж-юг», мотобольна команда «Восход», представники місцевого мотокросу, Дитячо-юнацька спортивна школа, секції греко-римської боротьби, команди плавців ФОК «Водограй», клуб традиційного карате-до «Дай-Цзи», представники художньої гімнастики, секції карате-до «Шотокан», Центр дитячої та юнацької творчості, клуб Тай-кікбоксингу «Ягуар», клуб спортивного танцю «Комплімент». Кількість нагород та деякі видовищні показові виступи неабияк здивували публіку.

Після параду спортивних організацій розпочалась урочиста частина. Міський голова Віталій Луков нагадав усім присутнім про тих, завдяки кому наше місто живе в мирі і має можливість проводити такі масштабні свята – загиблих учасників АТО, в пам’ять яких було оголошено хвилину мовчання. Продовжуючи вшанування героїв сьогоденної війни, на сцену здійнявся відомий на всю країну воїн-десантник, начальник Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних сил України, полковник Дмитро Марченко. Минулого року йому було присвоєно звання «Почесний громадянин міста Вознесенська», яке він не зміг отримати у зв’язку з необхідністю виконання службових обов’язків. Цьогоріч полковнику цей почесний знак вручила мати загиблого товариша по службі та земляка Дмитра, воїна 79-ої окремої аеромобільної бригади Сергія Карбівничого.

Знаком «За заслуги перед містом» у номінації «За розвиток гуманітарної та духовної сфери» нагороджено Ігоря Сосновського – керівника гуртка «Картинг» ВМЦ ЦДЮТ і за сумісництвом ветерана мотоспорту Вознесенська, та Ларису Марченко – члена президії міської Ради ветеранів, голови первинної ветеранської організації ПАТ «Миколаївобленерго», голови правління об’єднання співвласників багатоквартирних будинків «Енергетик». У номінації «За суттєвий вклад у розвиток економіки міста, містобудування та архітектури» почесним знаком «За заслуги перед містом» нагороджено Валерія Бундюка – фізичну особу – підприємця, а також Руслана Іващука – командира військової частини А-2920.

За результатами ІІІ міської спортивної олімпіади з інваспорту Подякою Виконавчого комітету Вознесенської міської ради нагороджено Валентину Кривоносову, керівника громадської організації інвалідів, ініціатора спортивних олімпіад з особливими потребами та Михайла Нелюбова, переможця в змаганнях з баскетболу, активного учасника змагань зі стрітворкауту та спортивних бальних танців. Також Грамотами Виконавчого комітету Вознесенської міської ради за перемогу в командних змаганнях з боччо нагороджено команду Вознесенського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області та за І місця в різних видах спорту: Марину Шаріпову, Володимира Шаріпова, Віктора Мусенка, Катерину Вельчак, Вадима Кобилицького та Андрія Рубіса.

Також зі сцени оголошено подяки Виконавчого комітету Вознесенської міської ради за вагомий внесок у розвиток видів спорту, цілеспрямованість, активну життєву позицію, поширення здорового способу життя серед молоді, популяризацію рідного міста на змаганнях різних рівнів та з нагоди 223-ї річниці міста Вознесенська Анатолію Жабчику, неодноразовому призеру чемпіонатів різних рівнів зі спідвею; Володимиру Біловзорову, неодноразовому переможцю чемпіонатів з авіамоделювання; Юрію Грицаку, багаторазовому переможцю турнірів з легкої атлетики; Віталію Мельнику, чемпіону Європи зі стріт-воркауту; Георгію Чижевському, діючому рекордсмену, переможцю світових, європейських, всеукраїнських змагань з плавання; Анатолію Миронову, багаторазовому чемпіону зі спідвею; Сергію Білокурову, багаторазовому чемпіону зі спідвею; мотобольній команді «Восход» (президент Мурман Піпія).

За перемогу в спартакіаді трудових колективів міста грамотою Виконавчого комітету Вознесенської міської ради та перехідним кубком за І місце нагороджено команду «Освіта», яка отримала переможний кубок турніру з рук переможця минулого року - військової частини А 2920.

Після церемонії нагородження зі сцени з привітаннями виступили почесні гості міста – Яцек Белька (м. Радомско), Есартія Нукрі (м. Зугдіді), Петрас Пушинскас (м. Скуодас), Єпископ Вознесенський і Первомайський Владика Олексій, Олександр Бабич (міський голова м. Гола Пристань) та Людмила Дромашко (очільник м. Первомайська).

Співочими гостями цьогорічного свята стали лауреат всеукраїнських конкурсів, учасник телевізійних шоу «Х-фактор» та «Фольк-music» - ансамбль пісні та танцю «Южний патруль» при Головному управлінні національної поліції України в Миколаївській області та учасниця восьмого сезону вокального телешоу «Голос країни», наша землячка Катерина Сєвєрова. Між виступами зіркових вокалістів мешканцям та гостям міста представили свої найяскравіші номери танцювальні колективи Вознесенська – «Нива», «Комплімент», «Фантазія» та «Бейзік-Степ».

Міська влада, громада міста щиро вдячні мешканцям Вознесенська, яким небайдуже життя міста, та які надали активну спонсорську, моральну, організаційну, інформаційну допомогу у проведенні свята.

Бажаємо вознесенській родині, щоб День народження міста став новим поштовхом у розвитку громади.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 22.05.2018 0 2 274
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно