альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

На Північному масиві відзначали День міста фестивалем фарб «Холі» та змаганнями з екстремальних видів спорту

18 травня на Північному мікрорайоні міста була справжня святкова атмосфера. У парку Незалежності тисячі дітей зі своїми близькими та друзями зібралися на святкування другого дня 223-ї річниці Вознесенська.

Ще до початку святкових заходів усі діти обсипали себе кольоровою фарбою, яка була приготована до фестивалю фарб «Холі», тож яскраве відзначення дня народження міста було забезпечено. Спортивне свято розпочалося змаганнями з екстремальних видів спорту, у яких брали участь діти на скейтах, роликах та самокатах у різних вікових категоріях. Переможці у кожній категорії нагороджені пам’ятними призами, серед яких були м’ячі, «захист» на лікті та коліна для справжніх гонщиків, абонементи на відвідування басейну та скейт з емблемою кафе «Суши Go».

Після змагань на всіх присутніх чекав виступ дитячої команди з брейк-дансу (керівник Максим Вагілевич). Юні хлопці запалили на танцполі та вразили своїми талантами містян та гостей свята.

І ось настало довгоочікуване свято фарб «Холі»…Ведучий вечора Дмитро Скуратов зібрав усіх біля сцени задля того, аби зробити масштабну різнобарвну хвилю, яка стала справжнім вибухом кольорів у повітрі. Діти та дорослі, обсипаючи себе фарбою, радо викрикували «З днем народження, Вознесенськ!». Очі блистіли від радості, а на обличчі сяяла посмішка.

Також на присутніх чекав показовий виступ зі стрітворкауту на чолі з учасником Чемпіонату світу – Віталієм Мельником.

Завершилося святкування другого дня 223-ї річниці міста молодіжною дискотекою.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.05.2018 0 1 639
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно