альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вознесенськ зустрічає іноземні делегації з Польщі, Грузії та Литви

18 травня, під час другого святкового дня 223-ї річниці Вознесенська, до міста завітали делегації з Польщі, Грузії та Литви, а також генеральний консул Польщі в Україні (м. Одеса) Даріуш Шевчик з дружиною. На ганку будівлі виконавчого комітету Вознесенської міської ради гостей радушно зустріли міський голова Віталій Луков зі своїми заступниками та молоде підростаюче покоління справжніх українців - молодь з хлібом та сіллю. Прозвучали вітальні вірші українською мовою, після чого делегації запросили до будівлі адміністрації міста.

Під час знайомства у кабінеті міського голови, очільник Вознесенська представив іноземним делегаціям свою команду, розповів про депутатський корпус міської ради та апарат виконавчого комітету. Також було коротко озвучено пріоритети розвитку міста на найближчий рік, плани святкування цьогорічного Дня міста, наголошено про важливість співпраці дружних народів України, Польщі, Грузії і Литви. Іноземні друзі ставили Віталію Лукову запитання щодо розвитку економіки міста та країни, особливостей чинного законодавства України.

Цього ж дня делегації завітали на чергову 54-ту сесію Вознесенської міської ради, де їх люб’язно зустрів депутатський корпус та всі присутні мешканці міста. Мер муніципалітету Скуодас Петрас Пушинскас презентував своє місто, адже представники литовської сторони вперше відвідують південь України. Після презентації міські голови Вознесенська та Скуодаса підписали протокол про наміри про співпрацю між містами.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.05.2018 0 1 598
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно