альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

«Пам’ять – нескінченна книга» (до Дня пам’яті та примирення)

Минають роки, відлітають у вічність, але є дати, непідвладні часу. Минуло вже 73 роки від Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Та пам’ять про ті події завжди буде жити в наших серцях. 

У незвичайний день, 8 травня,  в День пам’яті та примирення, в дитячій бібліотеці проходили заходи, присвячені цим пам’ятним дням: відео перегляд  «Пам’ять – нескінченна книга», інтернет-фотоколаж «Зупинити на мить війну». А на початку дня до дитячої бібліотеки на патріотичний урок «Пам’ять – нескінченна книга»  завітали учні 1-Б класу, ЗОШ № 1.
Під час заходу школярі познайомилися зі сторінками історії періоду Другої світової війни, із героями, що звільняли наше рідне місто від нацистської навали. Із цікавістю діти дізналися про  участь у сімейному  конкурсі «Книга пам’яті мого роду» Краснюка Богдана, учня ЗОШ № 4,  що створив цю книгу в пам’ять про свого прадіда, Синодова Віктора Олексійовича, нашого земляка,  теж учасника ІІ світової війни.

Діти  були розчулені після перегляду відео «Макі червоні» та відео кліпу «Найкраща пісня про війну». 

Під час перегляду презентації «Пам’ять про Другу світову у нашому місті» школярі виявили знання про пам’ятні місця, що знаходяться в парку 1 травня, та розповіли про своїх  прабабусь та прадідусів, що брали участь у Другій світовій війні.
На завершення заходу, учням був проведений огляд літератури, представленої на книжковій виставці «Перемоги героїчні сторінки».

Дитяча бібліотека

КЗ «Бібліотечна мережа

м. Вознесенська»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 08.05.2018 0 1 233
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно