альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

У першотравень юні вознесенці відправилися в дивовижну країну Дитинства

1 травня у Міжнародний день солідарності трудящих традиційно відкривається літній сезон у парку Січової Слави. Тож і цього року, на літньому майданчику у парку, першотравень відзначали дитячою музично-розважальною програмою «Ключі від літа». Сотні маленьких вознесенців зі своїми рідними та друзями завітали на святковий концерт, попоїли смачної солодкої вати, попкорну та морозива, прокаталися на атракціонах, пострибали на батутах та просто насолодилися чудесною погодою й гарною гомінкою компанією в цей святковий день.

Під час концерту діток розважали клоуни, кіт Базиліо, лисиця Аліса, П’єро, Мальвіна, Буратіно та юні полісмени. З-поміж театралізованого дійства на присутніх чекали цікаві рухливі конкурси та виступи танцювальних колективів міста, а саме – середньої групи зразково-показового ансамблю бально-спортивного танцю «Бейзик-степ», молодшої групи танцювального колективу «Фантазія», ансамблю спортивного танцю «Сані-Денс», молодшої групи ансамблю спортивно-бального танцю «Комплімент».

Завдяки розважальній програмі діти відправилися в дивовижну країну Дитинства, де збуваються всі мрії та трапляються дива, прямувавши на ромашковому потязі по станціям Дитинства. Найприємніше над чим можна було спостерігати організаторам та батькам - щирі посмішки і радість дітей.

Наостанок концерту аніматори запросили усіх бажаючих взяти участь у заходах до Дня захисту дітей - 1 червня. Програму святкових заходів буде опубліковано згодом на офіційному інтернет-порталі м. Вознесенська voz.gov.ua.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.05.2018 0 1 341
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно