альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Переможці фестивалю «Золота струна»

18 квітня відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс народних інструментів «Золота струна». Метою фестивалю є відродження і зміцнення національних музичних традицій, які є складовою частиною формування у молодого покоління національної свідомості, а також естетичне виховання на найкращих зразках народно-інструментального мистецтва.

У фестивалі взяли участь представники з 10 областей України. Наше місто представляв Народний оркестр народних інструментів міського Будинку культури. За умовами конкурсу конкурсанти демонстрували два різнохарактерні твори. До складу журі ввійшли народні та заслужені артисти України, відомі педагоги , музиканти.

Переможцем Відкритого фестивалю-конкурсу виконавців на народних інструментах «Золота струна – 2018» визначено Народний оркестр народних інструментів міського Будинку культури, керівник Юрій Удот. Колектив нагороджено Дипломом лауреата ІІ ступеню.

«Оркестр – це така річ, де загальний результат залежить від кожного», - зауважив керівник колективу.

Після виступу дітей чекала приємна несподіванка від організаторів – відвідування Миколаївського зоопарку. Висловлюємо подяку за допомогу в організації і участі у конкурсі В. Д. Лукову, М. Н. Піпії, Н. Б. Крет.

Запрошуємо талановитих дітей на навчання до музичної школи на відділ народних інструментів та всіх бажаючих музикантів в оркестр.

Вітаємо переможців! Бажаємо творчих злетів та нових перемог!

КЗ «Міський будинок культури»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 24.04.2018 0 1 498
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно