альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

«ЗлатаЯ» – персональна виставка Е.Фазал

27 листопада в Вознесенському художньому музеї Є.А.Кібріка пройшла презентація виставки нашої землячки, яка мешкає на Кіпрі – Елен Фазал «ЗлатаЯ».

На захід зібралися шанувальники образотворчого мистецтва, а також близькі родичі і друзі художниці. Вознесенці вже встигли познайомитися з підприємницькою та благодійною діяльністю Е.Фазал і тому, відкриття її персональної виставки викликало великий інтерес.

Творчість художниці різноманітна. На виставці представлені портрети відомих людей «Старець Йосип Вітапедський», «Софі Лорен» і близьких друзів «Портрет Маші», «Моя подруга». Талант і  майстерність художниця вклала в представлений автопортрет, в ньому відображається душевна краса і темперамент Елен, який вона прагне направити на благо Батьківщини.

У своїх роботах Елен Фазал розповідає про жінок – «Призма», «Сингапурка», «Червона маска», про вміння знайти себе – «Citi girl», про проблеми бідності – «Африка». Інтерес художниці до міфології знайшов відображення в роботах «Ніка», «Європа», «Сирени». У них відомі факти знайшли сучасну інтерпретацію.

Дивовижний світ живої природи яскраво, барвисто відобразився у картинах Елен Фазал. Велика частина з представлених робіт Е.Фазал виконана в техніці олійного живопису. Особливий інтерес у глядачів викликали ті роботи, в яких художниця використовувала сусальне золото 24 карати. Використовуваний художницею образотворчий прийом наповнив картину особливим ефектом, дивовижною виразністю. На виставку художниця представила роботи своїх талановитих учнів, в основному, це пейзажні мотиви.

Присутні на презентації висловили своє здивування, захоплення і вдячність Елен за можливість познайомитися з її творчістю.

Виставка продовжить роботу до 27 грудня 2018 року. Всіх мешканців та гостей Вознесенська запрошуємо на виставку «ЗлатаЯ» в музеї Є.А.Кібріка з 9.00 до 16.30 щодня, крім суботи.Вхід вільний, ваше задоволення оплатить художниця.

Оргкомітет виставки

скачать dle 12.0
Дата публікації: 30.11.2018 0 1 057
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно