альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Бібліотечно-правове ревю у бібліотеці №4

20 листопада до Всесвітнього  дня дитини бібліотека №4  КЗ « Бібліотечна мережа м. Вознесенська» запросила учнів 5-А і 5-Б класів ЗОШ №8 на бібліотечно-правове ревю «Діти Землі - надія планети».

На початку заходу  діти  зазирнули в казкову скриньку, (де було чарівне люстерко), і побачили найцінніший скарб планети Земля. А потім уважно слухали розповідь бібліотекарів і були  дуже вражені жахливим  ставленням до дітей в різні епохи людства і тим, скільки часу і зусиль потрібно було, щоб і дитячі права, нарешті, почали захищати.

Школярі в ігровій формі пригадали свої права і обов’язки, зацікавили учнів мульт-вікторина, де на прикладі героїв відомих казок, які потрапили в негативні ситуації, вони визначали, яке право було порушено стосовно цього героя, музична вікторина про права, діти активно відповідали на питання і з задоволенням брали участь в іграх по темі заходу.
А ще дітям було презентовано цікаву  книгу відомого письменника Андрія Усачова "Пригоди маленької людини", створеної на основі Загальної Декларації Прав Людини. Ця казкова повість, сповнена чудовими персонажами та м’яким гумором, корисна дітям тим, що з казок-історій вони можуть дізнатися про основні права, якими користуються люди на земній кулі.

Сподіваємось, що дітвора усвідомила, що треба знати свої права, вчитися  правильно їх захищати , але не заважати при цьому правам інших людей, а також  пам’ятати, що вони мають певні обов’язки перед оточуючими.

Бібліотека №4, КЗ "Бібліотечна мережа м.Вознесенська"

скачать dle 12.0
Дата публікації: 26.11.2018 0 750
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно