альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Урок політичної свідомості до Дня Гідності та Свободи в бібліотеці №1

20 листопада, до Дня Гідності та Свободи, в бібліотеці №1 КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» пройшов урок політичної свідомості  «Майдан - це стан душі і поклик серця». Тут зібрались учні 9-В класу  загальноосвітньої школи №10 з вчителем фізики Нагорною О.В., щоб згадати та низько схилити голови перед пам’яттю тих, хто боровся за правду і гідність, за краще майбутнє України.

Урок політичної свідомості  розпочався розповіддю про подію, що сколихнула весь світ і не залишила байдужою жодної душі. Учні поновили в пам'яті революційні події 2013-2014 рр., початок національної революції та імена її героїв. Під час заходу діти мали змогу переглянути документальні кадри про страшні події п’ятирічної давнини. До глибини душі проникливими були патріотичні поезії. Присутні прослухали пронизливі пісні «Мамо, я живий, лиш закриті очі», «Заспіваймо за рідну Україну».

Згадали героїв-земляків, які загинули захищаючи свою країну в зоні АТО і вже ніколи не повернуться на рідні простори Вознесенщини. Вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та наших земляків-учасників АТО хвилиною мовчання.

До уваги користувачів в читальній залі бібліотеки №1  розгорнуто  тематичну виставку  "Вільні творять майбутнє", де широко представлені книги, фотоальбоми, дописи очевидців доленосних подій в Україні.

Цей захід став своєрідним нагадуванням юному поколінню про те, якою ціною здобуто свободу на новий шанс для країни стати справжньою європейською державою. Будьмо гідними пам’яті наших Героїв!

Бібліотека №1-

центр місцевого краєзнавства

 КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 20.11.2018 0 1 592
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно