альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Під час святкування Дня працівників сільського господарства селяни отримали цінні подарунки

17 листопада вперше за останні п’ять років у с. Новогригорівка відбулося святкування Дня працівників сільського господарства та аграрного сектору. Сотні селян із сіл Ракове та Новогригорівка з радістю завітали до сільського будинку культури, де на них чекали спортивні змагання, виставка дитячих робіт вихованців ЦДЮТ, солодощі та атракціони для дітей, фотозони, святковий концерт і лотерея з цінними призами від спонсорів заходу. Ініціатором проведення такого дійства став виконавчий комітет Вознесенської міської ради, адже мешканці сіл Новогригорівка та Ракове є членами міської територіальної громади, тож привітати трудівників, які все своє життя віддали роботі на землі, було почесним обов’язком.

До початку святкового концерту для присутніх виступила аматорська команда зі стрітворкауту з Прибужанівської ОТГ. Наставник спортсменів та за сумісництвом учасник колективу Андрій Кравченко популяризував сільській молоді здоровий спосіб життя та запросив бажаючих до свого колективу. А ще вразили присутніх своєю майстерністю керівники гуртків Центру дитячої та юнацької творчості міста, які проводили майстер-класи з різних напрямків.

Під час святкового концерту зі сцени до присутніх із найкращими побажаннями звернувся міський голова Віталій Луков, а дівчата в українських костюмах пригощали глядачів у залі запашним короваєм. Зі святом селян вітали Народний ансамбль танцю «Нива», танцювальний колектив «Фантазія», вокальний ансамбль Новогригорівського будинку культури, учасники Народного театру мініатюр «Сміх-у-тонна», вокалісти Анастасія Лукіянчина, Анастасія Вольська, Наталя Кулагіна та Роман Румянцев, гурт «Заграй».

Наприкінці концерту присутні мали змогу взяти участь у лотереї цінних та потрібних у господарстві речей. Щасливчики отримали робочі костюми, шкіряні зимові куртки, набори ємностей та каструль, ковдру, журнальний стіл, електричний чайник, фритюрницю, вудилище, електром’ясорубку, мультиварку, праску, «болгарку» та електричну плитку.

Виконавчий комітет висловлює щиру подяку всім учасникам заходу, а також підприємцям та небайдужим особам, які долучилися до вітань наших земляків та стали спонсорами свята, а саме - Валентині Кок, Людмилі Штанько, Маргариті Григоращенко, Сергію Цизу, Олені Шеварьовій, Борису Белюженко, Аркадію Пак, Елен Фазал та Юрію Кормишкіну.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.11.2018 0 1 305
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно