альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Відбулося обласне свято «Folk-toloka 2018»

22 вересня на центральній вулиці Миколаєва  відбувся масштабний фестиваль «Folk-toloka 2018». Гості свята мали змогу поринути у вир української творчості, взяти участь у танцювальних, пісенних та спортивних іграх. Представники всіх районів  та громад області презентували свої здобутки. Наше місто представляв

Народний ансамбль народного танцю «НИВА»

міського будинку культури, керівник Наталія Квашенко.

На фестиваль завітали більше 2000 учасників зі 100 кращих аматорських колективів з різних куточків Миколаївської області. Уже на початку свята понад 1000 учасників дивували наймасштабнішим пісенним флешмобом, разом виконавши українську народну пісню «Зеленеє жито».

Після офіційних привітань перших осіб області, свято перетворилося на справжнє дійство – демонстрацію культурної спадщини Миколаївської області. Вдало організовані локації дали можливість кожному побачити все і нічого не пропустити. Так, похід до містечка народних умільців, де були представлені цікаві роботи, національна кухня, унікальні фотозони, дитячий арт-простір «Миколаївщина єдина», супроводжувався чудовими піснями і танцями. Порадували око і танці вознесенців : «Кущ калини», «На товчку, на базарі», «Яків» у виконання ансамблю «НИВА».

Відчуття глибокого патріотизму і шанобливого ставлення до традицій власного народу додав конкурс «Найкраще стилізоване українське вбрання». Кожне вбрання було особливим, вирізнялося якістю тканини, розмаїттям кольорів та орнаментів, прикрасами. Конкурс на знання українських пісень засвідчив, що наш український народ не лише гарний, відважний, патріотичний, але й талановитий. Усі учасники  фестивалю були нагороджені грамотами управління культури, національностей та релігій.

Відгомоніла золота осіння «Folk-toloka 2018». Залишилось багато яскравих вражень, приємних спогадів та надзвичайно позитивних фото. І не дарма, адже саме такі свята нагадують про патріотизм, любов до Батьківщини, сім’ї.

КЗ «Міський будинок культури»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 03.10.2018 0 816
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно