альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Презентація вакансій у Вознесенській міськрайонній філії

Основна складова в роботі будь-якого успішного підприємства – це дружній, працьовитий та відданий єдиній справі колектив. Саме задля укомплектування кадрів роботодавці Вознесенщини тісно співпрацюють з Вознесенською міськрайонною філією Миколаївського обласного центру зайнятості постійно розміщуючи там свої вакансії.

Сьогодні 21 грудня 2018 року Вознесенська міськрайонна філія разом із представниками Відокремленого структурного підрозділу колійна машинна станція Вознесенськ Одеської залізниці, Відокремленого підрозділу "Вознесенська дистанція колії" служби колії регіональної філії «Одеська залізниця», Комунального підприємства «Санітарна очистка міста», фізичними особами підприємцями Ройтштейн Галиною Михайлівною та Жишко Альоною Миколаївною організували ярмарок вакансій для підбору працівників, де запропонували для працевлаштування безробітних 12 вакансій.

Презентацію відкрила директор Вознесенської міськрайонної філії Ірина Ларченко: «Сьогодні урочистий та святковий день – 28-а річниця створення Державної служби зайнятості, тож нехай сьогодні панує вдача і успіх для кожного в цій залі. Адже гасло «Живи та працюй в Україні» це майбутнє економіки країни.

На Ярмарку були представлені вакансії за робітничими професіями: монтер колії, стропальник, робітник з благоустрою, вантажник, водій автотранспортних засобів, офіціант, бармен, тощо. В ході проведення заходу представники роботодавців проводили співбесіду з претендентами на вільні робочі місця, зацікавлювали їх умовами праці та відпочинку, соціальними пільгами і гарантували достойний рівень заробітної плати. Зі свого боку працівниками міськрайонної філії були створені всі умови для того, щоб роботодавці та безробітні мали можливість продуктивно поспілкуватися, адже основною метою заходу було забезпечення прямого контакту роботодавця та шукача роботи, для швидкого доступу до зайнятості безробітного населення, підвищення мотивації до праці та інформування з питань можливостей професійної підготовки і перепідготовки.

Без уваги не залишився ніхто, ярмарок відбувся у формі конструктивного діалогу, після чого сторони обмінювалися контактами та планували зустрічі безпосередньо на підприємстві. Декілька присутніх одразу погодилися продовжити свою трудову діяльність в Відокремленому підрозділі "Вознесенська дистанція колії", тому вони вже сьогодні відвідають підприємство.
Підсумовуючи результати ярмарку Ірина Ларченко подякувала представникам роботодавців, соціальним партнерам за підтримку та тісну співпрацю, а також користуючись нагодою привітала всіх з наступаючими Новорічними святами, побажала міцного здоров’я та здійснення мрій!

скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.12.2018 0 1 639
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно