альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Завітали на швейне підприємство

Приватне підприємство Промінь - це мобільне швейне виробництво, що працює за сучасними технологіями з дотриманням високих європейських стандартів якості, з ефективним управлінням та якісним обслуговуванням замовників. Вже більше 14 років основним напрямком діяльності є пошив жіночого та чоловічого одягу. На сьогодні підприємство надає перевагу пошиву військового одягу а саме: курток, комбінізонів, брюк. 

 
22 листопада директор Вознесенеської міськрайонної філії Миколаївського ОЦЗ Ірина Ларченко разом із начальником відділу взаємодії з роботодавцями Рабочою Світланою завітали на швейне підприємство Промінь, яке очолює досвідчена керівниця Бокова Римма. Зустріч почалась з розмови про стан підприємства та перспективи на майбутнє. Хочеться зазначити, що завдяки злагодженій роботі керівника у 2017 – 2018 роках були створені майже 25 новостворених місць на які були працевлаштовані особи з числа безробітних Вознесенського МРЦЗ, 1 внутрішньо переміщена особа з компенсацією витрат на оплату праці. 
Багаторічна співпраця Вознесенського міськрайонного центру зайнятості та ПП «Промінь» спрямована у першу чергу на забезпечення кадрових потреб підприємства та працевлаштування громадян, які звертаються у пошуках роботи, на вакантні робочі місця. Неодноразово протягом року на підприємстві були проведенні Дні відкритих дверей, професіографічні екскурсії, міні-ярмарки в результаті тісної співпраці безробітні, які перебували на обліку в центрі зайнятості, мали змогу працевлаштуватись на даному підприємстві за такими професіями як швачка, розкрійник, термообробник на умовах професійного навчання безпосередньо на виробництві шляхом стажування індивідуального навчання працівників.

Дякуючи наполеглевій праці та незважаючи на загальний кризовий стан вітчизняної швейної галузі, підприємство налагоджує взаємовигідну співпрацю з іноземними партнерами та поступово переорієнтовує свою діяльність в напрямку розширення своєї присутності на внутрішньому ринку, зберігаючи шанси на успішний розвиток.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 23.11.2018 0 781
---
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно