альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

КП «СОМ» просить людей відповідально ставитись до роздільного збору сміття

Адміністрація КП «Санітарна очистка міста» нагадує Вам, що у відповідності до норм Закону України «Про відходи» з 1 січня 2018 року Україна зобов’язалася сортувати все сміття за видами матеріалів, а також розділяти його на придатне для повторного використання. Цей пункт відповідає двом Директивам ЄС – 1999/31/EC та 2008/98/EC, які врегульовують поводження із сміттям у країнах Європи. Вони надають чітку послідовність дій із відходами, а також визначають класифікацію сміття та порядок скорочення кількості відходів на полігонах.

Так, відповідно до «Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства  міста Вознесенська на 2018 рік» депутатами Вознесенської міської ради були виділені кошти для придбання поки що 30 євроконтейнерів для збору вторинної сировини по 10 штук для пластику, макулатури та склобою.

Для впровадження культури поводження з відходами дані контейнери, як пілотний проект, були встановлені на 3-му мікрорайоні, в парку ім. Шевченка та біля виконкому. При розміщенні відходів у даних контейнерах паперові ящики та коробки необхідно розривати, а ПЕТ-пляшки здавлювати.

Враховуючи все вище сказане, сподіваємось, що мешканці даних вулиць з порозумінням віднесуться до нашого звернення, що надасть можливість подальшого впровадження на всій території міста контейнерних майданчиків для роздільного збору відходів.

З повагою

Директор КП «СОМ» Ольхов О.В.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 08.01.2019 0 968
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно